Един сладък проект

  • Март 27, 2014
  • Качена от admin
  • коментара

Затова фотосът на началната страница изглежда като снимка от 30-те, но в цветен вариант. Симпатичните фенери на входа носят духа на стара Варна, въпреки че My café е съвременно заведение, разположено в най-хубавата част на днешния град - на бул. Сливница, срещу хотел „Черно море”.

Сайтът е лесен за навигация, но и с уникална артистична визия. Прилича на вкусно кексче, което нямаш търпение да отхапеш. Заслугата е и на творческата натура на собственичката на My café  Ани Боланд, с която е истинско удоволствие да се работи. В това се уверяват всеки ден и клиентите на My café, опитали от уникалните бутикови торти или безглутенови, здравословни десерти. Всичко в кухнята на My café се приготвя от висококачествени продукти, по рецепти събирани от различни краища на света. В секцията „Меню” може да разгледате апетитните сандвичи, виенски закуски, палачинки и мелби, придружени от топли или ледени напитки, а защо не и изискани алкохолни коктейли.

Истински препоръчваме да отворите бутиковите сватбени торти в „Галерия”. Дори и да не ви предстои сватба, струва си да се видят някои произведения на изкуството. Защото няма друго име, с което да наречем тези продукти. Може ли да си представите декориран с красиви къдрици и дипли първи етаж, красива сребърна брошка - на втория, перли в преливащи цветове - на третия, а на върха - плочка с ръчно изписани имена на двама влюбени и букет, досущ, като този, който носи булката. Ако провокирахме интересът ви, добре дошли в My café!