Търсите ли нови обуФки

  • Май 19, 2014
  • Качена от admin
  • коментара

Търсите ли, наистина. Ако да, то имаме добра новина за вас – още една възможност за всички дами, които са решили да „облекчат“ семейния бюджет, залагайки на стилни и удобни обувки.

Всъщност, искаме да кажем веднага, че в заглавието няма никаква грешка и наистина този бранд се е заиграл с двайсет и първата буква от азбуката.

ОбуФка или obufki.com не е просто поредният онлайн магазин – той е мястото, в което можете да изберете и поръчате уникални модели. А можете да свършите всичко това и благодарение на скромното участие на ракетите. Rocket Studio се грижи за онлайн кампаниите на бранда, затова ако вашите момичета се захласват по сандали, официални или делнични обувки, ние сме готови да поемем своята част от вината.

Наистина е хубаво обаче, когато онлайн магазините се мениджират с мисъл и стратегия, следвайки успешните правила. Комуникационни канали като Facebook И Google + също са засегнати в комуникацията с потенциалните клиенти.

Защо споменаваме всичко това?

Много просто – когато започнахме диалога с Obufki, подозирахме, че е възможно да ни стяга чепика или с други думи да попаднем на поредния клиент, който присъства онлайн по една единствена причина – конкурентите му са вече там. За щастие много бързо бяхме опровергани по възможно най-добрия начин и резултатите няма как да не закъснеят. Защо четете всичко това ли? Много просто: искаме да дадем тази компания като добър пример. Като бизнес, който има ясна представа за своето ниво на развитие, поставил си е реални цели и се стреми да ги реализира професионално.

Или както се казва – дай боже всеки му такива клиенти.