Изработка на Сайтове

 

     За да присъствате в интернет имате нужда от сайт. За да имате успешно присъствие обаче, сайтът ви трябва да работи и то да работи успешно. Услугата изработка на сайт се предлага от много агенции поради ориентирането на пазара към интернет. Въпреки, че предлагането е голямо, далеч не всички продукти са работещи. Целта на един сайт е да продава и в по-редки случаи да бъде имиджов продукт на компанията. За да печелите от него, той трябва да е функционален, да разполага с лесна навигация, която позволява на посетителите да се ориентират и поръчат с лекота. Наред с това е важен дизайнът – той би привлякъл вниманието в първите секунди.

     За да сте сигурни, че сайтът ви не прилича на още стотици в мрежата, той трябва да еуникален до последния елемент. Като визия, като функционалност, като съдържание. Когато търсите в интернет уеб агенция, разгледайте предишните проекти и потърсете мнения за работата ѝ. Така ще получите представа за нейната работа, за типа сайтове, който предпочита да разработва. В последно време се разпространява практиката агенциите да се препоръчват от доволни клиенти. Това е положителен факт, но все пак помислете дали това отговаря на нуждите на вашия бизнес. 

     Сайтовете, които ще разгледате в нашето портфолио са динамични. Те са разработени според спецификата на конкретния бизнес като целта им е предимно продажба на продукт или услуга. Техният дизайн е уникален, също като съдържанието им, независимо дали става дума за представителен сайт или за онлайн магазин. Различните модули в сайта позволяват комбинирането на тези функции, които са нужни, за да продадете вашия продукт. Администрацията е лесна и удобна, нужни са само няколко часа, за да можете сами да управлявате промените в своята страница. Разбира се, “Rocket Studio” може да предложи поддръжка на създаден сайт или редизайн на готов проект. Също както създаване на съдържание в отделните страници с цел по-доброто индексиране. Ако имате въпроси или искате да отправите запитване, моля попълнете контактната форма.

Цени за изработка на уеб сайтове:

Изработката на сайт е сложен процес и няма как да предложим точна цена. Предложените цени са ориентировъчни. За точна оферта свържете се с нас:

Представителен уеб сайт:

  • Дизайн и концепция на сайта. Дизайн на начална страница и до 3 вътрешни страници. - 500 лв
  • HTML кодиране. Рязане на вече одобрения дизайн до HTML5 и CSS3. Цената варира в зависимост от сложността на дизайна, както и от това дали сайта ще е респонсив (адаптира се към устройството, което се отваря сайта: мобилен телефон, таблет или компютър): от 500 лв
  • Програмиране. Изработка на административната и функционална част на сайта: от 700 лв

ОБЩО: от 1700 лв

Интернет магазин:

  • Дизайн и концепция на сайта. Дизайн на начална страница и до 5 вътрешни страници. - 700 лв
  • HTML кодиране. Рязане на вече одобрения дизайн до HTML5 и CSS3. Цената варира в зависимост от сложността на дизайна, както и от това дали сайта ще е респонсив (адаптира се към устройството, което се отваря сайта: мобилен телефон, таблет или компютър): от 500 лв
  • Програмиране. Изработка на административната и функционална част на сайта: от 1000 лв

ОБЩО: от 2200 лв

  • Ценита са за сайт с една езикова версия.
  • Всяка следваща езикова версия след основната се заплаща +30% от крайната цена на сайта.
  • Популяризирането на сайта (реклама, SEO и т.н.) са допълнителни услуги и са въпрос на допълнителна договорка и заплащане.