Копирайт

      Копирайт или рекламно писане е насочено към създаване на комерсиални текстове за реклами или съдържание на сайтове. Той се оказва от съществено значение за позиционирането на всяка уебстраница. Посредством съдържанието ще можете да рекламирате и продадете своите продукти. Целта му е да превърне посетителите на сайта в клиенти. Правилно създаденият контент ще може да изиграе и важна роля в индексирането на страниците. Текстовете трябва да са изградени според правилата на копирайтинга, за да могат да са не просто ефектни, но и ефективни. Правилно написаното съдържание не само ще отличи страницата ви от тази на конкурентите, то и ще се окаже „ракетата носител“, която би извела сайта на челни позиции. Критериите на търсещите машини за оценяване на конкретна страница са близо 200, но най-важен сред тях е уникалният текст.

      Не е достатъчно обаче да имате веднъж написан контент, за да разчитате да сте на първите страници. Съдържанието трябва да бъде обновявано периодично и колкото по-често, толкова по-добре. Това е отговорна задача и ако нямате уменията да пишете, по-добре ползвайте услугите на копирайтър. Подобен специалист ще има знанията и техниките как да съставя съдържание, което освен, че е интересно за читателите е и „Google friendly” т.е. разпознаваемо от най-голямата търсеща машина. Тук става дума за текстове, видеа, графики, снимки, интервюта, изобщо най-разнообразна форма. Важното е всичко това да представя страницата ви в най-благоприятна светлина. Старайте се освен релевантност, контентът по страниците да е разбираем, полезен и актуална. Говорете повече за самите продукти, не за компанията. И се старайте да водите диалог с посетителите на сайта.

      Това са само част от копирайт правилата, които е добре да се прилагат, стане ли дума за текстове на сайта. Затова ако искате да сте на първите страници и да продавате повече онлайн, ползвайте услугите на специалисти. Ние сме готови да работим с вас за успеха на вашия продукт.