Социални Медии

     Социалните медии се налагат като един от водещите канали, чрез които можете да общувате онлайн с клиентите си в интернет. След фирмения уебсайт те трябва да са основна цел в маркетинговата стратегия за присъствие в мрежата. Независимо какъв е вашият бизнес, той трябва да разполага с профил в Twitter, LinkedIn или Facebook. Защо ли? Най-малкото поради простата причина, че там са вашите потенциални клиенти. Там те търсят мнение и препоръки за продуктите, четат и коментират новините или потребителските оценки. Затова ако искате да сте наистина полезни, да откликвате веднага на клиентските желания или да водите наистина успешен за бизнеса ви диалог, мястото ви е в социалните медии.

     Няма никакво съмнение, че Facebook е задължителната платформа, в която трябва да имате профил. Социалните медии не могат да ви донесат директна печалба или с други думи те не са място, където можете да реализирате продукти. Но все пак и там говорим за предлагане – на отношение, на влияние или на потребителски интерес. Тоест управлението на една страница е отговорна задача и трябва да се повери в ръцете на професионалисти. Ако не сте убедени на 100% че разполагате с необходимия ресурс от време и умения, по-добре поверете страницата си на специалисти. Така можете да бъдете сигурни, че няма да излъчвате грешни послания и да рискувате с неподходящи снимки или видеа. Всъщност това е само една малка част от възможностите, които предлага платформата за комуникация с феновете на страницата ви. Приложения се радват на огромен интерес и носят популярност на бранда, като същевременно могат да рекламират и съответния продукт. Те могат да бъдат игри, куизи, въпроси или конкурси…

     Екипът на „Rocket studio” разработва за своите клиенти фейсбук приложения, съобразени с конкретиката на съответния бизнес и целта, която сте си поставили с вашата страница. Можете да разгледате някои от нашите проекти.