Carpe Diem

......
ЗА КЛИЕНТА
......

Carpe Diem едно магическо място за отдих и вкусна храна, разположено в китното селце Сладка вода, където може да се насладите на спираща дъха природа, хармония и душевно спокойствие. Те предлагат място където да се свържете със себе си и с природата. Техния ресторант предлага сезонно меню с продукти от тяхната градина и местни фермери, както и вина от тяхната винарна.

ПОСЕТИ САЙТА
НАШАТА РОЛЯ

Предоставени услуги: Изработка на Custom WEB сайт, Графичен дизайн и Creative, User Experience, Бранд Идентичност

 

Този проект беше за нас голямо вдъхновение и едновременно с това голямо предизвикателство, тъй като трябваше визуално да изградим бранда от нула, като пресъздадем цялостната концепция вложена в това магическо място от страна нашия клиент.

 

Преминахме през няколко различни  визуални концепции, цветови комбинации и дори през различни варианти за име, докато успяхме да пресъздадем, усещането за природа, въздух, свобота и чистота.

 

Сайта е изработен изцяло по индивидуален дизайн, който съвпада със стила и естетиката на къщи за гости Carpe Diem - лукс, спокойствие, уединение, в едно с природата. 

 

Успоредно с визуалната част нашия екип се зае със задачата да напише и текстовете за уебсайта до най-малката подробност. 

Всяка страница е придружена с галерия, която да показва предимствата на къщата за гости. Има подробна информация за настаняване и предлаганите стаи, както и забележителности, които могат да бъдат посетени в близост.

 

Създадохме интуитивен административен панел, изцяло съобразен с нуждите и изискванията на клиента за лесно управление, който дава възможност за цялостна редакция и обновяване на съдържанието в сайта.