Фондация Гали Алексиева

......
ЗА КЛИЕНТА
......

Фондация “ГАЛИ АЛЕКСИЕВА”  е организация, която подпомага развитието на деца и млади хора, като предоставя равни възможности въз основа единствено на тяхната борбеност, компетенции и съзидателност, в контекста на „Красотата и Любовта озаряват Света ни!“ и подкрепяйки тяхното творческо развитие и образование.

ПОСЕТИ САЙТА
НАШАТА РОЛЯ

Предоставени услуги: Изработка на Custom WEB сайт, Графичен дизайн и Creative, User Experience, Бранд Идентичност

 

Като всяко ново начало… създаването на една такава организация е едно голямо предизвикателство, за което освен голямо сърце, устойчиви добродетели, смелост и знания,  са нужни и партньори/ приятели с големи сърца, устойчиви добродетели, смелост и знания…

 

И ето тук се разкрива и ролята ни в този прекрасен проект… да подкрепим идеята, и да я превърнем заедно в реалност. Имаме честта основателят на Фондацията - г-н Ивайло Алексиев да се довери точно на нас - ракетите, да създадем заедно облика на организацията под формата на визуална концепция за бранда, изграждането на сайта и всички информационни и рекламни материали.

 

За нас беше предизвикателно и интересно създаването на логото на организацията, тъй като в него са “заключени” множество послания, и беше необходимо да съчетаем редица символи, с които да ги олицетворим, като северна звезда, знак за безкрайност, пясъчен часовник, голямо и малко “Г”, римска колона и др. Това разбира се ни мотивира и създадохме стилна класическа визия с аристократичен привкус, който пасва идеално на основателя.

 

Същия стил пресъздадохме и в дизайна на сайта, в комбинация с интуитивна и удобна структура за по добро потребителско изживяване.

 

Съобразено със специфичните нужади на организцията разработихме специален модул, който обезпечава лесно и удобно участие в онлайн конкурси от една страна, и лесно управление и атестация на кандидатурите от страна от друга страна. Изградената платформа дава възможност на администраторите да създават различни конкурси със специфични критерии за оценка към всеки от тях.

 

Административният панел дава възможност за цялостна редакция и управление на съдържанието в сайта, както и добавяне на нова информация относно инициативите.