БЧК - "Ти решаваш"

......
ЗА КЛИЕНТА
......

Инициативата на Български Червен кръст  – „Ти решаваш“ е част от комплексната програма „Дейности в отговор на COVID-19“ и има за цел  да ограничи разпространението на COVID-19 в България и да подпомогне най-засегнатите от вируса общности, като същевременно разшири ваксинационния обхват в страната. 

Инициативата се реализира с подкрепата на Международната Федерация на дружествата на Червения кръст и Червения полумесец, Американската агенция за международно развитие (USAID) и Посолство на Съединените американски щати, поради което добавихме функцията мултиезичност за български и английски език.

ПОСЕТИ САЙТА
НАШАТА РОЛЯ

Предоставени услуги: Изработка на Custom WEB сайт, Графичен дизайн и Creative, User Experience

 

Български Червен кръст ни се довериха относно създаването на информационен сайт, който да отразява всички новости и полезна информация, свързана с инициативата Ти Решаваш. 

 

Нашата задача беше да представим по удобен и приятен начин информацията за кампанията, подготена от експертите, представени в отделни секции в сайта, като полезна информация, актуален график на ваксинационните пунктове в страната и експертно мнение на медицински специалисти. Дизайнът е съобразен с визуалната идентичност, изградена за кампанията, както и с изисквания за корпоративна идентичност на подкрепящите организации.

 

Административният панел дава възможност за цялостна редакция и управление на съдържанието в сайта, както създаване на нови статии и експерни мнения.