Detelina Residence

......
ЗА КЛИЕНТА
......

Detelina Residents е един от проектите на GHome. 

G Home е бранда, който стои зад инвестиционните проекти на една от най-големите строителни компании в България ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ  - първата компания развила основни стандарти в строителната индустрия, както в България, така и в региона на Балканите. Те продължават да утвърждават тази лидерска позиция основно чрез иновативно управление във всички фирмени направления.

ПОСЕТИ САЙТА
НАШАТА РОЛЯ

Предоставени услуги: Изработка на Custom WEB сайт, Графичен дизайн и Creative, User Experience

 

Нашата задача беше да създадем представителен сайт за един от настоящите инвестиционни  проекти на клиента, а именно Detelina Residence, който да подхожда на съвременния градски стил и цялостната концепция на сградата, а именно “спокоен, комфортен и приятен живот на крачка от сърцето на града…”

 

По удобен и стилен начин успяхме да  представим ключовите предимства на Detelina Residence, относно  строителството, разпределението, локацията, галерия със визуализации, както и лесен и удобен начин потенциллни клиенти да отправят директни запитвания.

 

За проекта създадохме интуитивен административен панел на сайта, който дава възможност за изцяло индивидуално управление и редакция на съдържанието от клиента.

 

Успоредно с изработката на сайта,  Rocket Studio се грижи и за дигиталната комуникация на проекта Detelina Residence. Нашият маркетинг екип ежемесечно осигурява, както стратегически, така и визуално дигиталното представяне на проекта в социалните канали, с цел достигане до желаната аудитория и популяризиране на предимства на Detelina Residence сред потенциални купувачи, прогреса в строителството и актуални новини.