GHome

......
ЗА КЛИЕНТА
......

G Home е бранда, който стои зад инвестиционните проекти на една от най-големите строителни компании в България ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ  - първата компания развила основни стандарти в строителната индустрия, както в България, така и в региона на Балканите. Те продължават да утвърждават тази лидерска позиция основно чрез иновативно управление във всички фирмени направления.

ПОСЕТИ САЙТА
НАШАТА РОЛЯ

 

Предоставени услуги: Изработка на Custom WEB сайт, Дигитален маркетинг, Графичен дизайн и Creative, User Experience, Бранд Идентичност 

 

Задачата на Rocket Studio беше да изгради съвременен сайт, който да впечатлява с визия, да има съвременно звучене, но паралелно с това, да говори за богатият опит и експертиза на компанията, която стои зад него.

 

За целта разработихме нова бранд идентичност на G Home и  изцяло нова визия на представителният сайт, където по интуитивен и  стилен начин са представени  представени историята на компанията, и актуална информация за инвестиционните проекти, придружени с галерия.

 

Създадохме интуитивен административен панел, изцяло съобразен с нуждите и изискванията на клиента за лесно управление. Системата за управление на съдържанието предлага лесно въвеждане на информацията за всяка сграда, както и удобно редактиране, при смяна на статуса на конкретен имот.

 

Успоредно с изработката на сайта,  Rocket Studio се грижи и за дигиталната комуникация на G Home. Нашият маркетинг екип ежемесечно осигурява, както стратегически, така и визуално дигиталното представяне на бранда в социалните канали, техните проекти и новости около тях,  с цел достигане до желаната аудитория и популяризиране на бранда и тяхната дейност.