Kindy

......
За Клиента
......

 

Идеята за Кинди се е родила през 2020 г., когато двама млади родители се вдъхновили от методите в педагогиката на д-р Мария Монтесори и решили да осигурят на децата си не само легло за спане, а индивидуално място за сън, игра и уединение. Така се ражда идеята да помогнат на много други родители, предлагайки им модерен, красив, функционален и безопасен продукт, който децата обожават детски легла Монтесори с марката Кинди.

ПОСЕТИ САЙТА
Нашата роля

Предоставени услуги: E-COMMERCE решения, Изработка на Custom WEB сайт, Графичен дизайн и Creative, User Experience, Бранд Идентичност

 

Нашата задача в проекта беше създаването на цялостна визуална концепция/ бранд идентичност, която да пасва идеално на идеите на нашите клиенти, и в същото време да презентира по-най добрия начин техните продукти в изработеният за тях онлайн магазин. Вдъхновени от цялостната концепция нашите дизайнери създадоха уникален имидж на бранда  KIndy със специално изработени персонализирани герои, които дават индивидуален характер както на сайта, така на всички рекламни материали.

 

Както във всеки наш проект и тук приложихме нашата дългогодишна експертиза, за да създадем потребителско изживяване, максимално близко до всички нови тенденции в потребителското поведение - красиво, забавно и интуитивно.

 

Създадохме интуитивен административен панел, изцяло съобразен с нуждите и изискванията на клиента за лесно управление, който дава възможност за цялостна редакция и обновяване на съдържанието в сайта, управление на поръчките и продуктите.