The Catering Company

......
ЗА КЛИЕНТА
......

The Catering Company е млада, модерна и иновативна кетъринг компания, известна с високото качество, стил и естетика на своите продукти. Компанията работи с най-добрите и висококчествени продукти на пазара. Разполагат с изключително разнообразно, вкусно и стилно кетъринг меню, което се приготвя с много внимание и любов.

ПОСЕТИ САЙТА
НАШАТА РОЛЯ

Предоставени услуги: E-COMMERCE решения, Изработка на Custom WEB сайт, Дигитален маркетинг, Графичен дизайн и Creative, User Experience

 

The Catering Company се обърнаха отново към нас, за да им съдействаме с предприемането на  нова стъпка в развитието на техния бизнес модела - а именно онлайн продажбите.

За целта трябваше скоростно да извършим миграция на съществуващият сайт на нова платформа и да го трансформираме в онлайн магазин, за по-малко от две седмици.

 

Дизайна е адаптивен с мобилна версия и функционалността е изцяло съобразена с изискванията на клиента. 

 

Предвид спецификата на предлаганата от услуга - кетъринг за събития, се наложи да разработим за проекта няколко функционалности: 

    • Интерактивен календар, който позволява на потребителите да изберат дата и час за доставка, като всичко е съобразено с времето, което отнема за изработване на продуктите.
    • Интеграция с myPOS система за онлайн плащания  
    • Ценообразуване на доставката на спрямо населеното място и квартала.

Дигитални кампании

 

Успоредно с изработката на онлайн магазин, Rocket Studio се грижи за дигиталната комуникация на The Catering Company вече няколко поредни години. Нашият маркетинг екип ежемесечно осигурява, както стратегически, така и визуално дигиталното представяне на бранда в социалните канали, за успешното популяризиране на техните продукти и достигането до повече потенциални клиенти.

 

За целта ежемесечно изготвяме атрактивен и различен дизайн за Always on рекламите на бранда.

 

Нашите приятели от The Catering Company ни се довериха и с цялостната реализацията на редица целеви кампании, за които трябваше да преминем през следните стъпки: изготвяне на цялостна концепция и стратегия: медиа план, изработка на ключова визия и дизайн във всички необходими формати, реализация и проследяване на резултатите.