ЗА НАС

......

Rocket Studio е уеб агенция, предлагаща цялостно дигитално обслужване. Агенцията е основана на 12 април 2012г. „съвсем случайно“ в Международния ден на авиацията и космонавтиката 😊

Нашата философия е, че доброто сътрудничество е резултат от добрата симбиоза между нас и нашите клиенти. Така повече от 10 години се развиваме и усъвършенстваме справяйки се успешно с предизвикателствата на бизнеса в изключително динамичната дигиталната среда.

Разполагаме с широка експертиза в областта на онлайн търговията, която развиваме още от самото навлизане на електронната търговия у нас. Екипът ни се състои от талантливи и опитни професионалисти и можем да предложим индивидуални софтуерни решения, съобразени изцяло с нуждите на вашия бизнес. Наша основна мотивация е усмивката на нашите клиенти, затова винаги се стремим към умни решения и високи резултати. Обичаме да решаваме предизвикателствата по креативен и интелигентен начин, като прилагаме най-новите инструменти в дигиталната среда.

С гордост и сантимент споделяме, че работим с наши клиенти вече повече от 10 години - още от самото ни създаване до сега.

Имаме реализирани над 200 успешни проекти в разработката на корпоративни и представителни сайтове, графичен и уеб дизайн, дигитални рекламни кампании, CRM панели и множество UX подобрения. Помагали сме с експертиза както на множество малки бизнеси, така и на брандове като Nivea. Microsoft, Nestle и Eucerin. Нашият международен опит се простира на всички континенти без Южна Америка и Африка. Работили сме с бизнеси от Франция, Германия, Швейцария, САЩ и Нова Зеландия.