Rocket Studio

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

......

UX или User Experience

.....

Потребителското изживяване се отнася до усещането, което потребителите изпитват, когато използват продукт, приложение, система или услуга. Това е общ термин, който може да обхваща всичко -  например, колко добре потребителят може да навигира в продукта, колко лесен е за използване, колко подходящо е показаното съдържание и т.н. 


Потребителското изживяване включва всичко, което крайният потребител прави във връзка с продукта, включително как се вписва в общия работен процес и стъпките преди и след като продуктът действително се използва. Освен това, UX изследва как тези взаимодействия ще се изменят с течение на времето, тъй като клиентите се променят, а самият продукт и съответно компанията също се развиват. Или казано по друг начин - това е процес, който анализира дали продуктът Х, който ни е харесвал преди, продължава да ни влияе по същия начин и все още може да е полезен. Всяка допирна точка между клиента и компанията е включена в общото потребителско изживяване.


Екипът ни може да помогне в изграждането на:

 • UX дизайн на уебсайт
 • UX редизайн на уебсайт
 • Тестване на потребителското изживяване
 • Създаване на Landing страници
 • Оптимизация на процента на продажби

 

Всички тези цели се постигат чрез използване на различни тактики, насочени към по-добро разбиране на нуждите на потребителите в реалния свят. А всеки бизнес, който знае какво искат потребителите му, винаги е на крачка пред останалите.

kRNIZ1lMzeDKB4IThwUARIp4yQSipcABfgE0DxHL_1682430093.webp
doy0IZZHM9KkPiTDhIHLuMqCpI6WZF8IEOTDZxLu_1682430288.webp

E-COMMERCE решения

.....

Електронната търговия позволява на бизнеса и потребителите да правят онлайн продажби и съответно покупки. Много фирми и потребители намират електронната търговия за по-ефективна от физическите магазини. Бизнесът спестява от разходи, а клиентите могат да избират от голямо разнообразие от продукти и да пазаруват от всяка точка на света, по всяко време на деня.


Предимствата са за всички страни:
* Електронната търговия включва продажба на продукти онлайн, изграждане на марка и онлайн реклама

* Бизнесът намира много предимства в електронната търговия като намаляване на разходите.

* Потребителите оценяват предимствата на денонощното пазаруване от домовете си

 

Как работи e-commerce
Вместо да продава продукти на местна група потребители, ограничени около физически магазин, бизнесът в мрежата  е достъпен до много по-голяма потенциална клиентска база и може да стигне навсякъде, където има Интернет. Има четири различни вида електронна търговия: Бизнес към Потребител (B2C), Бизнес към Бизнес (B2B), Потребител към Бизнес (C2B) и накрая Потребител към Потребител (C2C). Като цяло хората се сещат за връзката бизнес към потребител (B2C), когато мислят за електронна търговия. Ето примери за различните видове e-commerce:

 • B2C електронна търговия: бизнес продава продукт директно на клиент по интернет. Например, ако сте закупили риза от Amazon, това е B2C.
 • B2B електронна търговия: един бизнес продава продукт на друг, като уеб услуги или облачни услуги. За пример ще дадем Rocket Studio, разбира се.
 • Електронна търговия C2B: дадено лице продава продукти или услуги на бизнес. Например малък бизнес, нуждаещ се от съобщение за пресата може да плати за услугите на специалист, който пише промоционално съдържание за различни клиенти и фирми.
 • C2C електронна търговия: един човек продава продукт или услуга на друго лице. Това често се случва на сайтове като eBay и OLX. Например, можете да платите за уроци по пеене или да закупите стол от някого онлайн.

Ето с какво може да помогне Rocket Studio на вашия бизнес:

 • Бизнес консултации за E-commerce start-ups
 • Изработка и поддръжка на онлайн магазин
 • Богат набор от готови базови инструменти за e-commerce
 • Интеграции на сайта с външни системи - ERP, складови, куриерски, онлайн разплащания и др.
 • Разработка и интеграция на CRM системи
 • Миграция на съдържанието от съществуващ сайт

 

Свържете се с екипа ни, вашият бизнес има нужда да бъде видян, чут и харесан.

Изработка на Custom WEB сайт

.....

Чували сте, че по дрехите посрещат, нали? Същото е с уеб сайтовете - наред с всичко друго, те създават първото впечатление у клиентите. А то е толкова важно, че 7 от всеки 10 посетители в сайта го напускат до няколко секунди, ако са недоволни от навигацията или неприятен интерфейс. Голяма част от бизнесите се задоволяват просто сайтът им да продава или информира, без да имат претенции за друго. Те нямат възражения да имат продукт, който е създаден на готов темплейт. И не осъзнават, че поне няколко десетки други проекти приличат поне 90% на техния. И правят абсолютно същите неща.


Какви са предимствата на custom решенията? 
Изработва индивидуален продукт с функционалности, покриващи конкретните изисквания на съответния бизнес. Вие ще разполагате с маркетингово оръжие, което реално ще може да:

 • ви отличава от конкуренцията. Когато сте в конкурентна ниша или предлагате продукт/услуга без аналог на пазара, това е изключително предимство. Потребителското любопитство може да се спечели лесно, но и също толкова бързо да бъде загубено.
 • покаже напълно основните предимства на вашия бизнес. Готовите решения често са компромисни и не ви позволяват да покажете изцяло потенциала, с който разполагате. Стандартните плъгини от своя страна пък не винаги “пасват” точно, а не можете да ги преправяте.
 • имате не само уникални функционалности, но и дизайн, неповторим също като вашия бизнес. Лимитите на темплейтите за няколко долара засягат всичко, включително и възможностите да имате шрифта, цветовете или елементи от дизайна, който сте си харесали.
 • добавяте или променяте елементи от сайта. Ако сте се спрели на вариант темплейт, няма как да не сте зависими от стандартните ъпдейти, които правят платформите на дадените приложения. Нерядко има случаи, в които нова версия на дадена апликация може да навреди на работата на сайта.  


Ние сме на разположение за: 

 

 • Разработка на WEB дизайн и функционалност, съобразена изцяло с нуждите на вашия бизнес
 • Разработка на инструменти за управление на бизнес ресурси и процеси
 • Разработка и интеграция на CRM системи
 • Разработка на инструменти за вътрешнофирмена комуникация
 • SEO или Оптимизация за търсещи машини
zCLGyZ1oy8Oq2TiSTEQhIuptS2LfxDq3KIZx3JA8_1682430338.webp
E2cnEUgK7doGLrLBuldeBYkl5wOFvowIhCBzdKPi_1682430477.webp

Дигитален маркетинг

.....

Дигиталният маркетинг се появява веднага след Интернет и оттогава е най-използваният инструмент за онлайн рекламиране. По своята същност той представлява използването на нови канали за представяне на продукти или услуги с цел достигане до потребителска аудитория. В него влизат сайтове, мобилни устройства, социални медии, търсещи машини, имейли, видео, текстово и аудио съдържание. Дигиталният маркетинг включва някои от принципите на традиционния, но използва нови изразни средства, за да се анализира потребителското поведение.
 
Предизвикателствата са в изключително динамичната онлайн среда. Потенциалът на Мрежата е буквално необятен и от това се възползват огромна част от бизнесите. “Всеки е в нета” не е просто израз, това е констатация. Изводът е, че дигиталният маркетинг е необходим за успеха на всеки бранд. На него и на съдържанието разчитат и потребителите, за да вземат решение за покупка или услуга. Дигиталният маркетинг ви помага да достигнете до по- голяма аудитория, отколкото бихте могли чрез традиционните методи, и да се насочите към потенциалните клиенти, които е най-вероятно да купят вашия продукт или услуга. Освен това често е по-рентабилно решение от традиционното рекламиране и ви позволява да измервате успеха ежедневно и да го променяте, когато се наложи. 
 
Дигиталният маркетинг може да работи за всеки бизнес във всяка индустрия. Независимо от това какво продава вашата компания, той винаги ще включва изграждане на потребителски профили, за идентифициране на нуждите на аудиторията и създаване на ценно онлайн съдържание. 
 
Ето с какво е на разположение Rocket Studio:

 

 • Изготвяне на цялостна стратегия за целеви аудитории по зададени KPI’s
 • Изготвяне на прогнозни бюджети и разпределение в дигиталните канали
 • Цялостно планиране и управление на дигитални кампании във Facebook, Instagram, YouTube, Google
 • Е-mail маркетинг
 • Анализ на резултатите

Графичен дизайн и Creative

.....

Графичният дизайн е нещо повече от външен вид и осигурява много повече предимства от това, просто да направиш нещо да изглежда добре. Важността му често се подценява, но добрият дизайн може да донесе много значителни ползи за бизнеса. Когато се използва ефективно, той ще подобри маркетинга и комуникацията на бранда чрез визуална комуникация. Ето някои от неговите предимствата: последователност в посланията, които излъчвате; развиване на визуалната идентичност на марката; по-добра комуникация и увеличаване на продажбите. Най-важното, разбира се, е изграждането на доверие към вашия бранд.

 

Криейтивът е другият маркетингов инструмент, който можете да използвате, за да развивате успешно своето онлайн присъствие. Той представлява създаването на качествено и стойностно съдържание, насочено към таргетирана аудитория, която се очаква да предприеме определено действие след получаването на информация за бранда. Използването му позволява едно послание да бъде запомнено, което води до по-голямо разпознаване на марката и съответно до увеличени продажби. Криейтивът е силата на добрата реклама! Такава, каквато можете да очаквате от нас. Ето с какво можем да партнираме в тази категория:

 

 • Изготвяне на цялостна концепция за рекламни кампании
 • Уеб дизайн на сайт и лендинг страници, приложения
 • Дизайн на лого и бранд идентичност
 • Копирайтинг
 • Дизайн на дигитални материали – статично, динамично и видео съдържание за уеб и социални медии
qVGcmeTZ6NXa0nFbIpxMh1A3mvOXfEn9KmT7nXpL_1682430499.webp