5 причини вашият бизнес да се нуждае от уебсайт през 2022г. | Rocket Studio

Блог

......

blog3_1683209757.webp

01.09.2022

5 причини вашият бизнес да се нуждае от уебсайт през 2022г.

Последните години бяха предизвикателни за много фирми. Важно е през 2022 г. да положите всички усилия, за да осигурите на компанията си възможно най-голям успех. Един от начините да направите това е като се уверите, че вашият бизнес има уебсайт.

Ние разбираме причините, поради които може да се противопоставите на изграждането на такъв за вашия бизнес: „Не разбирам технологиите“, „прекалено скъпи са“, „Нямам време“ или прословутото „Имам достатъчно бизнес и нямам нужда от сайт”. Реалността е, че не е необходимо да разбирате от технологии, получаването на професионален уебсайт за вашия бизнес може да бъде достъпно и лесно, а казано още по-просто – липсата на уебсайт ви коства време и пари.

Причина №1: Вашите клиенти го очакват

Най-важната причина, поради която вашият бизнес се нуждае от уебсайт е, че вашите клиенти очакват да имате такъв! Повечето потребители проучват продукт или услуга онлайн, преди да вземат решение за покупка. Ако нямате уебсайт, нямате шанс да завладеете дял от този пазар.

Вашият уебсайт може да бъде достъпен 24/7, 365 дни в годината, дори когато вие не сте. Уебсайтът е “отворен” винаги - както през работното време, така и извън него.

Уебсайтовете ви помагат да конвертирате повече от вашите съществуващи реферали, тъй като повечето хора все още правят свои собствени проучвания и ви сравняват с вашите конкуренти.

Причина №2: Повишете доверието към вас.

Потребителят на 21-ви век е скептик. 56% от хората заявяват, че няма да се доверят на бизнес без уебсайт. Наличието на добър уебсайт незабавно повишава доверието на потребителите към вас като бизнес.

Първите впечатления имат огромно значение, а уебсайтовете ви позволяват да направите много силно впечатление с добре проектирано въведение за вашия бизнес.

Уебсайтът може да ви помогне да покажете вашия опит и да позиционирате по-добре вашият бизнес. Един уебсайт може да бъде вашият инструмент номер едно за изпъкване пред конкуренцията.

Причина №3: Не е толкова скъпо, колкото си мислите.

Напротив, това може да бъде много рентабилно. Уебсайтовете предлагат по-добра възвръщаемост на инвестициите от всяка друга форма на реклама. Ако планирате да рекламирате бизнеса си, уебсайтът трябва да бъде вашия първи приоритет.

С течение на времето сравнително ниската инвестиция за получаване на бизнес уебсайт ще се изплати, като ви привлече нови клиенти и изгради вашият бранд.

Причина №4: Наличието на уебсайт в крайна сметка ще ви спести време.

Независимо дали обменяте имейли, приемате обаждания или изпращате предложения – комуникацията с потенциални клиенти отнема време. Вашият уебсайт може да ви спести това време, като предоставя отговори на често срещани въпроси и запитвания на клиенти. Какво означава това за вас? Можете да прекарате времето си в по-ценни неща.

Причина №5: Позиционирайте бранда си.

Уебсайтът действа като платформа за вашите съобщения и оформя онлайн възприемането на вашия бизнес по начин, който вашите социални медийни канали не могат да осигурят.

Ако смятате, че наличието на страница в социалните медии е достатъчно, за да привлечете нови клиенти, помислете отново. Не е достатъчно да имате Facebook страница, защото всеки друг бизнес я има. Марк Зукърбърг твърди, че през последното тримесечие на 2018г., потребителите са прекарали 50 милиона часа по-малко в платформата Facebook. Той казва, че са направени промени, за да се случи това намаляване на времето, и добави, че „фокусирайки се върху значими връзки, нашата общност и бизнес ще бъдат по-силни в дългосрочен план.“ Ето защо много компании сега преминават към изграждане на уебсайтове, вместо да разчитат само на социалните медии.

Уебсайтът ви позволява да се позиционирате на пазара по начин, който да получите точния тип клиенти, които търсите.

Вашият бизнес се нуждае от уебсайт!

Надяваме се, че разбирате защо вашият бизнес се нуждае от уебсайт през 2022 г. Независимо дали вашият бизнес е малък или мултинационален, от съществено значение е да помогнете на потребителите да намерят продуктите и услугите, от които се нуждаят, когато сърфират в интернет.

Наличието на професионално проектиран уебсайт е от решаващо значение за увеличаване на продажбите, повишаване на крайния резултат и разрастване на бизнеса ви. Това ви дава шанс да бъдете пред правилната целева аудитория с историята на вашия бранд. Добре проектираният и оптимизиран уебсайт може да ви помогне да достигнете до повече потенциални клиенти.

Така че вместо да питате защо вашият бизнес се нуждае от уебсайт през 2022 г., попитайте защо не!

Нека създадем уебсайт за вашия бизнес!

Ние ще създадем персонализиран уебсайт, специално за Вас, с които да се откроите от конкуренцията и да изградите незабравимо първо впечатление за Вашите клиенти. Вие ще получите уникален, ефективен и адаптивен дизайн и панел за управление на съдържание, създадено от професионалисти.

  • Разработка на WEB дизайн и функционалност съобразена изцяло с нуждите на вашия бизнес
  • Разработка на инструменти за управление на бизнес ресурси и процеси
  • Разработка и интеграция на CRM системи
  • Разработка на инструменти за вътрешнофирмена комуникация
  • SEO Оптимизация

И ако все още не сте сигурни как можете да се възползвате от създаването на уебсайт за вашия бизнес, нека поговорим! Нашият експертен екип ще ви изслуша, ще отговори на въпросите ви и ще определи как да накарате вашия бизнес или бранд да се откроява сред конкурентите!

blog3_1683209757.webp
Най-новите тенденции в Е-commerce за 2023 г.

В бързо развиващата се епоха на e-commerce е от съществено значение да бъдете в крак с последните тенденции, за да осигурите конкурентно предимство и...

blog3_1683209757.webp
Каква е разликата между UI и UX дизайн?

Живеем в красива ера на дизайна, с нови техники и тенденции, които идват и си отиват. Разработката на Frontend също набира все по-голяма скорост, като...

blog3_1683209757.webp
КАКВО Е E-COMMERCE?

E-commerce, известен още като електронна търговия или интернет търговия, се отнася до покупката и продажбата на стоки или услуги през интернет и прехв...