Искате Изработка на Онлайн Магазин - Rocket.bg ще ви помогне
img

Нека създадем вашия

ОНЛАЙН МАГАЗИН!

Защо ОНЛАЙН МАГАЗИН ? Какви са ползите?

Защото 87.3% от българите ползват активно интернет. И това са вашите потенциални клиенти само в България. Не сте ограничени до улицата, квартала, града или дори държавата в която е вашия магазин.

img img

Защото онлайн магазинът ви няма работно време. Той може да приема поръчки 24/7 и 365 дни в годината.

img

Защото не е нужно всичко, което предлагате във вашия онлайн магазин да е налично при вас. Можете да продавате стоки без наличност.

img img

Ако вече имате физически магазин, това е най-лесния начин да увеличите продажбите си.

img

Ако все още не продавате това е най-бързия начин по който можете да започнете да продавате на целия свят.

Как трябва да изглежда?

Впечатляваща визия, която да ви открои от вашите конкуренти.

Както гласи старата поговорка по дрехите ни посрещат..по ума ни изпращат. По същият начин първото впечатление от вашият онлайн магазин трябва да задържи вниманието и да предизвика интерес към вашите продукти.

img
img

Адаптивен/риспонсив дизайн, който да представи еднакво атрактивно вашите продукти на различни устройства - мобилни, десктоп и таблети.

Данните крещят, че повече от 80% от трафика вече е мобилен. Всеки от нас ще носи вашият магазин в джоба си. Уверете се, че той ще изглежда добре и ще е удобен за работа на всякакви устройства.

Интуитивна структура, която ще осигури бързата и лесна ориентация на вашите потребители.

Вашият онлайн магазин играе ролята на вашият виртуален консултант- продавач. За да осигурите добро обслужване на вашите потребители е необходимо те бързо и лесно намират това, което търсят, за да ги отведете на желаното от вас място - в количката.

img

Какво трябва да има един ОНЛАЙН МАГАЗИН?

Базови функционалности
свързани с онлайн продажбите.

Бърза и лесна поръчка

където клиентите да направят поръчка по-възможно най-лесния и бърз начин.

Продуктов каталог

където клиентите да разгледат продуктите и те да са представени по най-добрия начин, защото вашия онлайн магазин е вашата онлайн витрина.

Удобен административен панел

през който да управлявате поръчките и продуктите.

Скоростта на сайта ви - защото в днешно време скоростта е ключов фактор при ефективността на онлайн магазините. Това дали вашия сайт ще зареди за 1 секунда или за 3 секунди може да е ключов фактор дали ще имате продажби или не.

SEO ready, защото е от ключово значение за индексиране в търсачките. То ще ви даде възможност за бързо добавяне на мета-заглавия и мета-описания към продукти и категории и SSL сертификат.

Възможности за надграждане - защото с развитието на вашия бизнес, ще се развива и вашия онлайн магазин. Трябва да сте сигурни, че онлайн магазина ви позволява скалиране. Добавяне на нови функционалности, че има възможност да посрещне и обслужи нарастващия трафик, нарастващият брой продукти и поръчки.

Модерни технологии - защото в този технически динамичен свят е важно основата на вашия бизнес да е изградена върху актуална и сигурна технология. Това ще ви гарантира независимост от конкретен екип. Добрите програмисти учат и работят с популярните инструменти. Ние сме избрали точно такъв за да гарантираме устойчивост на нашите клиенти.

  • Регистрация на домейн и хостинг

  • GDPR модули

  • Правни текстове

  • Facebook CAPI

  • Facebook Pixel

  • Facebook магазин

  • Google Analytics 4

  • Data Layer

  • Google Tag Manager

Защо да се свържете с нас?

10 години опит в онлайн търговията

През нашите над 10 години опит в бранша сме се сблъсквали със стотици казуси. Всеки един ни е научил на нещо и ни е помогнал да се усъвършенстваме. Днес можем да ви предложим уникален E-Commerce продукт. Индивидуален дизайн точно като вас и вашите продукти. Бърз сайт без нужда от скъпи сървъри. Платформа с неограничени възможности за развитие и скалиране.

Екип

Екип, който е готов да ви помогне, с всяка нужда на вашия бизнес и да превърне всеки казус на бизнеса ви във възможност.

Цялостна консултация за развитие на онлайн бизнес

Ние можем да сме ви полезни от избора на домейн за вашия бизнес до изграждането на процеси, планиране на кампании, подобряване на обслужване на клиенти и много други въпроси, с които сме съдействали на нашите клиенти през последните 10 години.

E - commerce базова функционалност

Всичко от което имате нужда за да стартирате онлайн бизнес на конкурентна цена.

Неограничени възможности за надграждане

Интеграции с външни системи - куриери, ЕРП системи, системи за приемане на онлайн плащания
Модули за анализи и отчети
Система за обратна връзка с клиенти
CRM модули
Поръчки на изплащане
Миграции от съществуващи сайтове
И още стотици възможности…

Поддръжка

Освен, че ще ви осигурим лесен за работа и изключително интуитивен админ панел, можете да разчитате на екип от професионалисти, които ще ви съдействат с актуализацията, редакцията или създаването на ново съдържание в онлайн магазина ви.

Дигитална комуникация

Създаването на сайта е само първата стъпка от вашият онлайн бизнес. Ние ще сме с вас през целия път от вашето развитие. Нашият екип ще ви съдейства с изграждането и изпълнението на вашата онлайн комуникация от създаването на концепция до самата реализация и анализ на резултатите.

Какво казват клиентите за нас?

SiteMedia Consultancy с радост препоръчва Рокет студио за вашите следващи проекти. Ние работим с тях по множество проекти и сме изключително доволни от качеството на техните услуги. Рокет студио са перфектната дигитална агенция, имаща опит в изграждането на уеб сайтове и в провеждането на ефективни дигитални кампании. В съвместната ни работа екипът на Рокет студио показа високо професионализъм и отлично разбиране на нашите нужди. Те бяха наш партньор не само в процеса на изграждане на нашия уеб сайт, но и за цялостното развитие и изпълнение на много дигитални кампании. Резултатите бяха изключително добри и се получиха много положителни отзиви. Ако търсите качествено дигитално студио, което може да ви даде цялостно дигитално обслужване, горещо препоръчваме Рокет студио. Те са надежден и професионален избор за вашето следващо дигитално предизвикателство.

Любомир Аламанов

Управляващ директор - Site Media

Партньорството на The Catering Company и Rocket Studio има близо 10 годишна история. Не случайно избрахме тези невероятни професионалисти, които подхождат с изключително внимание и креативност към всяка идея и начинание. Един от най-впечатляващите ни проекти е онлайн магазина, който Рокет създадоха за нас и смело можем да кажем, че е на световно ниво. Комуникацията ни с екипа е повече от вдъхновяваща и ползотворна. Винаги можем да разчитаме на тях за най-добрите насоки и реализация на нашите бизнес, маркетинг и дигитални цели. Развитието и резултатите, които заедно постигаме са повече от прекрасни. Благодарим за подкрепата, професионализма и вдъхновението през годините!❤️

Стояна Кирова

Проджект мениджър - The Catering Company

Впечатлени сме от отношението, професионалния подход, винаги насреща с адекватни препоръки и решения. Работейки с тях, имахме чувтството, че са част от нашата компания, а не просто фирма, която работи за нас. Дават усещане за сигурност и спокойствие! Ние, като фирма, която иска да даде най-доброто на своите клиенти, да работи с най-добрите - доставчици, да ползваме най-добрите услуги, след доста ровене и питане, избрахме да работим с “Rocket Stodio”. Благодарим Ви “Rocket Studio”, Вие сте истински професионалисти!

Мартин Ангелов

управител - Unikat LTD

Повече от 10 г съвместно сътрудничество! Изключителни професионалисти, коректни и прецизни в работа си! Благодарение на екипа на ROCKET STUDIO имахме възможността да сме едни от първите с бижутерски онлайн магазин в България.

Жаклин Хугасян

собственик - jacklin-hugasian.com

За създаване на нашия нов онлайн магазин се обърнахме към Rocket Studio заради техния опит в мебелния бранш и доказания професионализъм. Очаквано и без особени изненади бързо преминахме през подготовка на заданието и договаряне на условията. Противно на порочните практики при израбатка на нов сайт, Ракетите изпълниха точно и в срок заданието и ни предадоха сайта. Препоръчвам ги при нужда от нов сайт или онлайн магазин.

Димитър Желев

CEO - tkmebel.com

Да откриеш екип, който може да вникне във визията, целите и потребностите и да ги осъществи, чрез елегантност, съчетана с красота, творчество и професионален подход е като да си хванал Кайрос, кацнал на рамото ти. Добавената стойност се проектира, върху създадените web сайт https://galialeksieva.com/ и facebook страница https://www.facebook.com/foundation.gali.aleksieva и допълнителните препоръки и позитивни изненади, и най-важното за мен – отношението към проекта и нашите взаимоотношения. Мнението ми, за Rocket Studio, се изразява както в благодарността, така и в презентирането им към мои клиенти и приятели. Вярвам, че много скоро ще имат и възможността (предвид многото им проекти) да сътворят още един шедьовър – web сайта на „Групата на Алексиев“.

Ивайло Алексиев

Председател - Фондация „Гали Алексиева“

Партнираме си Rocket.bg в ключови проекти от над 10 години. През всички тези години сме постигнали едни от най-добрите резултати, благодарение на високото качество на работа. Като Дигитална Агенция с фокус към SEO & PPC, изискванията ни за техническата част в сайтовете, фийдове за продукти и всякакви други прищявки, винаги се изпълняват и се намира най-оптималното решение. Препоръчвам на всеки бизнес, търсещ истинска експертиза и професионална работа, базирани на години опит, да пробва от магията на Rocket.

Димитър Димитров

Founder - Inbound.BG

Когато тръгвате от нулата и ви предстои един дълъг и изпълнен с препядствия и изненади път, изборът на партньор на който да възложите изграждането на сайта ви е от основно значение. Rocket Studio не само изпълниха заданието в уговорения срок и създадоха един прекрасен продукт, но през цялото време ни помагаха и подкрепяха с практични съвети, благодарение на дългогодишния им опит в тази сфера! Препоръчваме!

Деян Ботев

управител - kindy.bg

Rocket Stodio! Страхотни професионалисти! Работят бързо и най-важното качествено! Изпълниха всички изисквания,които имах относно дизайн и цялостна концепция на нашия сайт. Изключително доволна съм и препоръчвам!

Анелия Димитрова

управител - bekacotton.com

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.

Изпрати запитване.