За нас | Rocket Studio
 
 

ЗА НАС

......

Rocket Studio е уеб агенция, с над 10 години опит с фокус върху постигане на резултати за своите клиенти в онлайн пространството. Агенцията е основана на 12 април 2012г., международен ден на авиацията и космонавтиката, тематично обвързано с нашето име. Още от самото ни създаване до сега, ние работим с наши клиенти и им помагаме да се развиват и успяват по креативен и нестандартен начин.

Специализирани сме в изработка на ecommerce представителни сайтове още от самото навлиза на електронната търговия у нас. Нашият екип от талантливи и опитни професионалисти ще ви предложат иновативни решения за изработка на custom web сайт, дигитален маркетинг, UX, графичен дизайн и creative.

Имаме реализирани над 100 успешни проекти и сме работили с брандове като Nivea. Microsoft, Nestle и Eucerin. Имаме клиенти от всички континенти без Южна Америка и Африка. Работили сме с бизнеси от Франция, Германия, Швейцария, САЩ и Нова Зеландия.

Ние държим на принципите и имаме един много важен такъв: Не работим с преки конкуренти на наши клиенти! Извиняваме се за неудобството.

Мисия: Ако вие имате бизнес, работещ с добри идеи и продукти и искате да се развивате в онлайн пространството, но не успявате сами да постигнете желаните резултати, нашият екип от професионалисти ще разгърне вашия потенциал и ще увеличи ефективността ви в дигиталния свят.