Изработка на уеб сайт за къща за гости Carpe Diem | Рокет Студио - агенция за уеб дизайн и реклама
carpe_logo_1682069635.webp

Carpe Diem

Carpe Diem едно магическо място за отдих и вкусна храна, разположено в китното селце Сладка вода, където може да се насладите на спираща дъха природа, хармония и душевно спокойствие. Те предлагат място където да се свържете със себе си и с природата. Техния ресторант предлага сезонно меню с продукти от тяхната градина и местни фермери, както и вина от тяхната винарна.

Предоставени услуги
carpe_homepage2_1682069206.webp
carpe_bg900_1682069635.webp

НАШАТА РОЛЯ

Този проект беше за нас голямо вдъхновение и едновременно с това голямо предизвикателство, тъй като трябваше визуално да изградим бранда от нула, като пресъздадем цялостната концепция вложена в това магическо място от страна нашия клиент.

Carpe Diem (1)_1682077406.webp

ДИЗАЙН И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Успоредно с визуалната част нашия екип се зае със задачата да напише и текстовете за уебсайта до най-малката подробност.

Всяка страница е придружена с галерия, която да показва предимствата на къщата за гости. Има подробна информация за настаняване и предлаганите стаи, както и забележителности, които могат да бъдат посетени в близост.

Създадохме интуитивен административен панел, изцяло съобразен с нуждите и изискванията на клиента за лесно управление, който дава възможност за цялостна редакция и обновяване на съдържанието в сайта.

Искаш да научиш повече?
Заяви твоята безплатна консултация сега!

ДИГИТАЛНИ КАМПАНИИ

Преминахме през няколко различни визуални концепции, цветови комбинации и дори през различни варианти за име, докато успяхме да пресъздадем, усещането за природа, въздух, свобота и чистота.

carpe diem (2)_1682082279.webp
carpe_pages_1682069635.webp

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.