Изработка на онлайн магазин за кетъринг | Рокет Студио агенция за уеб дизайн и интернет реклама
cat_logo_1682067410.webp

The Catering Company

The Catering Company е млада, модерна и иновативна кетъринг компания, известна с високото качество, стил и естетика на своите продукти. Компанията работи с най-добрите и висококчествени продукти на пазара. Разполагат с изключително разнообразно, вкусно и стилно кетъринг меню, което се приготвя с много внимание и любов.

cat_website_1682067410.webp
cat_paralax_1682067411.webp

НАШАТА РОЛЯ

The Catering Company се обърнаха отново към нас, за да им съдействаме с предприемането на нова стъпка в развитието на техния бизнес модела - а именно онлайн продажбите.

За целта трябваше скоростно да извършим миграция на съществуващият сайт на нова платформа и да го трансформираме в онлайн магазин, за по-малко от две седмици. Дизайна е адаптивен с мобилна версия и функционалността е изцяло съобразена с изискванията на клиента.

cat_1_1682067971.webp
cat_2_1682067977.webp
cat_3_1682067983.webp

ДИЗАЙН И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Дизайна е адаптивен с мобилна версия и функционалността е изцяло съобразена с изискванията на клиента.

Предвид спецификата на предлаганата от услуга - кетъринг за събития, се наложи да разработим за проекта няколко функционалности:

    • Интерактивен календар, който позволява на потребителите да изберат дата и час за доставка, като всичко е съобразено с времето, което отнема за изработване на продуктите.
    • Интеграция с myPOS система за онлайн плащания
    • Ценообразуване на доставката на спрямо населеното място и квартала.

КЛИЕНТЪТ ЗА НАС

Партньорството на The Catering Company и Rocket Studio има близо 10 годишна история. Не случайно избрахме тези невероятни професионалисти, които подхождат с изключително внимание и креативност към всяка идея и начинание. Един от най-впечатляващите ни проекти е онлайн магазина, който Рокет създадоха за нас и смело можем да кажем, че е на световно ниво. Комуникацията ни с екипа е повече от вдъхновяваща и ползотворна. Винаги можем да разчитаме на тях за най-добрите насоки и реализация на нашите бизнес, маркетинг и дигитални цели. Развитието и резултатите, които заедно постигаме са повече от прекрасни. Благодарим за подкрепата, професионализма и вдъхновението през годините!❤️

Стояна Кирова
Проджект мениджър - The Catering Company

ДИГИТАЛНИ КАМПАНИИ

Успоредно с изработката на онлайн магазин, Rocket Studio се грижи за дигиталната комуникация на The Catering Company вече няколко поредни години. Нашият маркетинг екип ежемесечно осигурява, както стратегически, така и визуално дигиталното представяне на бранда в социалните канали, за успешното популяризиране на техните продукти и достигането до повече потенциални клиенти.

За целта ежемесечно изготвяме атрактивен и различен дизайн за Always on рекламите на бранда. Нашите приятели от The Catering Company ни се довериха и с цялостната реализацията на редица целеви кампании, за които трябваше да преминем през следните стъпки: изготвяне на цялостна концепция и стратегия: медиа план, изработка на ключова визия и дизайн във всички необходими формати, реализация и проследяване на резултатите.

cat_B1_1682067995.webp
cat_B2_1682068018.webp
cat_B3_1682068026.webp
cat_pages_1682067411.webp

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.