Optonica LED | Rocket Studio
logo_1711034690.webp

Optonica LED

OPTONICA e динамично развиваща се търговска марка, регистрирана през 2011 година на българския пазар и лидер в технолoгиите на бъдещето: СВЕТОДИОДНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ! Приоритет за компанията са екипа от квалифицирани и любознателни специалисти, непрекъснато усъвършенстващи своите знания в света на бързо развиващите се LED технологии.

Предоставени услуги
Home (16)_1710951747.webp
Untitled design (8)_1712589425.webp

НАШАТА РОЛЯ

Клиента се свърза с нас тъй като искаше да надгради визуалното си представяне с една изцяло нова, модерна и съобразена с UX визия. Вдъхновени от концепцията технологични продукти, които нямат алтернатива като качество и прецизност, създадохме цялостна визуална концепция, която отразява ценностите на компанията и представя нейните продукти едновременно по атрактивен и информативен начин.

Слайдер_проекти_1710953269.webp

Уеб дизайн

Основната цветова схема на уебсайта е вдъхновена от тенденциите в уебдизайна, съчетани с технологичната и иновативна сфера на нашият клиент. Тя е модерна и ярка, но в същото време създава усещане за доверие и сигурност.

Работихме в тясно сътрудничество с клиента, за да гарантираме, че проектът отговаря на неговите очаквания и бизнес нужди, а именно да служи като основен инструмент за работа с богатият продуктов каталог, с удобно сегментиране в предлаганите категории, които са не малко на брой, както и прегледно предтсавяне на всички технически параметри към продуктите

Искаш да научиш повече?
Заяви твоята безплатна консултация сега!

Функционалност

Както във всеки проект, приложихме нашата дългогодишна експертиза, за да създадем потребителско изживяване, вдъхновено от последните тенденции в потребителското поведение. То е фокусирано върху удобството, интуитивността и визуалната привлекателност. Административният панел е проектиран да бъде лесен за използване и управление. Той е напълно адаптиран към нуждите на клиента, като предоставя достъп до всички необходими функции и информация.

За целите на проекта беше разработена цялостна интеграция с текущата  ERP система на клиента, която дава възможност за автоматична актуализация на продуктите и техните количества в реално време.

Също така нашият екип разраработи B2B платформа, която дава възможност за управление на профилите и ценови равнища на различни нива партньори.

Сайтът е достъпен на няколко езика, което позволява на компанията да достигне до клиенти от цял свят. Това е важна стъпка в глобалното развитие на Optonica.

Untitled (1920 x 500 px)_1712589574.webp

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.