Изработка на онлайн магазин за Мебели Виденов - Rocket Studio ангенция за уеб дизайн
vid_logo_1681989660.webp

Мебели Виденов

Мебели Виденов е 30 годишна компания - водещ производител и търговец на мебели с разнообразен асортимент за дома, офиса и хотела. През последните години компанията е водеща в онлайн търговията с мебели.

 

Със собствена логистична мрежа и добре развити центрове, компанията успява да стигне до всеки дом в цяла България. Мебели Виденов разполага с над 40 търговски обекта на територията на страната.

 

Предоставени услуги
vid_homepage_1681989660.webp
vid_bg900_1681989660.webp

НАШАТА РОЛЯ

Съвместното ни партньорство стартира през далечната 2012 г., когато създадохме първият онлайн магазин за мебели в България. Смело можем да кажем, че сме пионери в тази област и доказахме, че можем да преобърнем потребителските представи и навици, тъй като по онова време продажбата на мебели онлайн звучеше като екзотично и непосилно начинание. И така през последните 10 години Рокет студио се грижи за онлайн присъствието на бранда Мебели Виденов с 4 поредни онлайн магазина.

vid_1_1681989673.webp
Order tracking_1682070369.webp
vid_3_1681989683.webp

ДИЗАЙН И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Проекта е всеобхватен и сложен, тъй е съобразен изцяло с специфичните бизнес процеси и нуждите на клиента. С развитието на бизнеса и на онлайн търговията проекта е бил в процес на непрекъснато развитие и адаптация към текущите бизнес потребности в конкретният етапа на развитие, в който се намират Мебели Виденов.

Специфично за този проект е, че реализацията на всички продажби на клиента се приемат през разработеният от нас софтуер, което само по себе изисква  голяма отговорност, осигуряване на непрекъснатата и безпроблемна работа на онлайн магазина от страна на Рокет Студио.

Това винаги е изисквало от нашият екип висока дисциплина, професионализъм и отдаденост, защото бизнесът не може да чака. Нашата роля винаги се е изразявала не просто в това да бъдем отлични изпълнители, а много повече от това -  да бъдем проактивни във внедряването на нови e-commerce инструменти и решения, непрекъснати бизнес анализи, тарнсормирани в задания и автоматизация на бизнес процесите, с цел непрекъснато развитие на онлайн търговията на клиента.

Разработили сме редица специфични функционалности и интеграции за комуникация с външни системи - ЕРП, Куриери, системи за онлайн разплащания и др. Нашият екип изигра ключова роля при  обединяването на ключови данни за бизнеса и интеграцията с Business Intelligence Software.

Наша голяма гордост е успешната миграция на онлайн магазина към нова система, която осигури завидна скорост на зареждане на сайта - по 0.1 сек. Всичко това беше беше резултат от много детайлно планиране на проекта, много добра подготовка на софтуерната архитектура, оптимизация на всички процеси и функционалности и разбира се много усърден труд от страна на ракетите.

Искаш да научиш повече?
Заяви твоята безплатна консултация сега!

ДИГИТАЛНИ КАМПАНИИ

Успоредно с изработката на онлайн магазин, Rocket Studio се грижи за дигиталната комуникация на Мебели Виденов през последните 10 години. Нашият маркетинг екип ежемесечно е осигурявал, стратегически дигиталното представяне на бранда в социалните канали. Реализирали сме стотици дигитални кампании за успешното популяризиране на техните продукти и достигането до повече потенциални клиенти. 

vid_4_1681989696.webp
vid_5_1681989701.webp
vid_6_1681989705.webp
vid_pages_1681989661.webp

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.