Detelina Residence | Rocket Studio
detelina_logo_1684751615.webp

Detelina Residence

Detelina Residents е един от проектите на GHome. G Home е бранда, който стои зад инвестиционните проекти на една от най-големите строителни компании в България ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ - първата компания развила основни стандарти в строителната индустрия, както в България, така и в региона на Балканите.

Те продължават да утвърждават тази лидерска позиция основно чрез иновативно управление във всички фирмени направления.

Предоставени услуги
detelina_homepage_1684751739.webp
detelina_bg900_1684751740.webp

НАШАТА РОЛЯ

Нашата задача беше да създадем представителен сайт за един от настоящите инвестиционни проекти на клиента, а именно Detelina Residence, който да подхожда на съвременния градски стил и цялостната концепция на сградата, а именно “спокоен, комфортен и приятен живот на крачка от сърцето на града…”

detelina_1_1684751787.webp

ДИЗАЙН И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

По удобен и стилен начин успяхме да представим ключовите предимства на Detelina Residence, относно строителството, разпределението, локацията, галерия със визуализации, както и лесен и удобен начин потенциллни клиенти да отправят директни запитвания. За проекта създадохме интуитивен административен панел на сайта, който дава възможност за изцяло индивидуално управление и редакция на съдържанието от клиента.

Искаш да научиш повече?
Заяви твоята безплатна консултация сега!

ДИГИТАЛНИ КАМПАНИИ

Успоредно с изработката на сайта, Rocket Studio се грижи и за дигиталната комуникация на проекта Detelina Residence. Нашият маркетинг екип ежемесечно осигурява, както стратегически, така и визуално дигиталното представяне на проекта в социалните канали, с цел достигане до желаната аудитория и популяризиране на предимства на Detelina Residence сред потенциални купувачи, прогреса в строителството и актуални новини.

detelina_4_1684751808.webp
detelina_pages_1684751740.webp

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.