Hippo Taxi | Rocket Studio
hippo_logo_1688393612.webp

Hippo Taxi

Hippo Taxi е таксиметрова компания позиционирана в морската столица на България – Варна. Екипът им е дръзнал да създаде нещо ново и нужно за техния град. Те са млади, ентусиазирани и притежават високи професионални знания и умения. Стараят се да мислят иновативно, съвременно, като търсят решения, които в най-голяма степен да отговарят на нуждите на гражданите и гостите на гр. Варна.

 

Предоставени услуги
hippo_homepage_1688393612.webp
hippo_bg900_1688393612.webp

НАШАТА РОЛЯ

Нашата основна цел беше да създадем уебсайт, който не само впечатлява с модерна визия и дизайн, но и улеснява клиентите на Hippo Taxi в процеса на поръчка на такси. Със специално разработения ни бърз и лесен достъп, клиентите вече могат бързо и удобно да поръчат такси, където и да се намират.

 

hippo_1_1688393593.webp

ДИЗАЙН И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Нашето решение включва интуитивен административен панел, който е напълно насочен към нуждите и изискванията на нашия клиент. Системата за управление на съдържанието предоставя лесно въвеждане и редактиране и добавяне на статии и новини, подмяна на банери и следене на направените запитвания. Така, Hippo Taxi има пълен контрол върху съдържанието на своя уебсайт и може бързо и лесно да актуализира информацията според нуждите си.

 

Искаш да научиш повече?
Заяви твоята безплатна консултация сега!

ДИГИТАЛНИ КАМПАНИИ

Освен изработката на уебсайта, Rocket Studio се грижи и за онлайн присъствието на Hippo Taxi, осигурявайки им пълна поддръжка и подобрение на техния бранд. Ние създаваме ежемесечен постинг план, който включва създаване и публикуване на регулярно съдържание в социалните мрежи, което да уведоми клиентите им за новости около бранда и да ги ангажира със забавно съдържание.

Нашият креативен екип от маркетинг специалисти и дизайнери, се грижи съобщенията на Hippo Taxi са привлекателни и забавни за техните потребители. Създаваме рекламни материали и графичен дизайн, които подчертават силните страни на компанията и привличат вниманието на целевата аудитория.

Освен това, организираме интересни игри с награди (КОЛА НА КЪСМЕТА, HIPPO X 5 и КОЛА НА КЪСМЕТА СЕЗОН 2), които ангажират потребителите и ги въвличат във взаимодействие с бранда. Тези игри са отличен начин за увеличаване на ангажираността и лоялността на клиентите, като същевременно предоставят забавление и вълнение.

Rocket Studio има за цел да осигури на Hippo Taxi пълноценно и успешно онлайн присъствие чрез иновативни маркетингови стратегии и забавни инициативи. Нашата цел е да помогнем на компанията да нараства и да изгради силна връзка с клиентите си чрез интересни и вълнуващи онлайн преживявания.

hippo_4_1688393599.webp
hippo_5_1688393604.webp
hippo_6_1688393609.webp
hippo_pages_1688393612.webp

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.