Puliti | Rocket Studio
unnamed_1688392967.webp

Puliti

Сферата на луксозното и високо качествено почистване имаше нужда от стабилен и коректен партньор. Точно поради тази причина фирма ПУЛИТИ решиха да дадат на клиентите услуга, на която може да се разчита и обслужване, от което всеки би имал нужда.

 

ПУЛИТИ предлага на своите клиенти висококачествени почистващи услуги. Можете да разчитате на професионализма на техния екип за почистване на дом, офис, складово помещение, цех - те са готови да поемат грижата за всяко битово, търговско или производствено помещение. Почистващите препарати са от най-висок клас и това, в съчетание с опита на техните специалисти прави услугата без конкуренция на пазара. 

 

Предоставени услуги
puliti_homepage_1688392772.webp
puliti_bg900_1688392772.webp

НАШАТА РОЛЯ

В Rocket Studio разбираме важността на ефективното представяне на вашата компания и услугите, които предлагате. Затова създадохме нова и изискана визия на уебсайта на ПУЛИТИ. С новата бранд идентичност, въвеждаме вълнуващо преживяване за техните клиенти. 

 

puliti_4_1688392764.webp

Функционалност

За да осигурим пълен контрол и лесно управление на уебсайта, разработихме интуитивен административен панел. Той е съобразен с нуждите и изискванията на клиента, за да може лесно да се въвежда и редактира информация, да се подменят банери и да се следят запитвания. Системата за управление на съдържанието, която предлагаме, е ефективна, осигурявайки неограничени възможности за актуализация и подобрения на уебсайта.

 

Искаш да научиш повече?
Заяви твоята безплатна консултация сега!

Дизайн

Представителният уебсайт предлага модерна навигация, която позволява бързо да се намери информацията, от която се нуждаете. Представена е подробна история на фирма ПУЛИТИ, услугите, които предлагат и дейностите, които извършват, за да могат клиентите да се запознаят с техния професионализъм и опит.

 

puliti_1_1688392770.webp
puliti_pages_1688392773.webp

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.