Unikat | Rocket Studio
uni_logo_1682092412.webp

Unikat

„Уникат“ е фирма, която е създадена от енергични млади хора, с опит в сферата на търговията. Te има за цел да запознаят потребителите си с нови, природосъобразни продукти, които налагат на българският пазар, както и мрежата им от партньорите, чрез които ги предлагат.

Предоставени услуги
uni_homepage_1682092412.webp
uni_bg1_1682092412.webp

НАШАТА РОЛЯ

Помогнахме на Уникат със създаването на представителен сайт, където да могат да представят своите продукти към техните B2B клиенти, целящ дългосрочно партньорство и изграждане на доверие.

Unikat project_1684846983.webp

Бранд идентичност

Индивидуална и свежа визия, топлите пастелни цветове и овални форми използвани в дизайна, изразяват на приветливост и елегантност, докато изчистените форми и контрастиращото черно подсказва прагматичен подход. Конкретност и прозрачност. Цветна и модерна визуална идентичност с която Уникат да се отличат на пазара и да се наложат трайно като дългосрочен и надежден партньор.

Създадохме интуитивен административен панел, изцяло съобразен с нуждите и изискванията на клиента за лесно управление, който дава възможност за цялостна редакция и обновяване на съдържанието в сайта.

Освен интересния и цветен дизайн на сайта съобразен с изискванията на клиента, ние разработихме и лого, което да подхожда на идеята за бранда - уникални и природосъобразни

Искаш да научиш повече?
Заяви твоята безплатна консултация сега!

Уеб дизайн...

uni_pages_1682092413.webp

Направи първата крачка към твоя успешен онлайн проект!
Свържи се с нас.