Rocket Studio
img

Изработка на

ОНЛАЙН МАГАЗИН!

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

......

На нас ни се довериха

......

За нас нашите клиенти са наши партньори и приятели. Ние винаги се стремим да разберем техните нужди и цели.
Ние допринасяме за техния успех, защото вярваме,че той е от решаващо значение за нашето развитие като дигитална агенция.
Благодарим Ви за доверието!

Какво казват клиентите за нас?

Партньорството на The Catering Company и Rocket Studio има близо 10 годишна история. Не случайно избрахме тези невероятни професионалисти, които подхождат с изключително внимание и креативност към всяка идея и начинание. Един от най-впечатляващите ни проекти е онлайн магазина, който Рокет създадоха за нас и смело можем да кажем, че е на световно ниво. Комуникацията ни с екипа е повече от вдъхновяваща и ползотворна. Винаги можем да разчитаме на тях за най-добрите насоки и реализация на нашите бизнес, маркетинг и дигитални цели. Развитието и резултатите, които заедно постигаме са повече от прекрасни. Благодарим за подкрепата, професионализма и вдъхновението през годините!❤️

Стояна Кирова

Проджект мениджър - The Catering Company

SiteMedia Consultancy с радост препоръчва Рокет студио за вашите следващи проекти. Ние работим с тях по множество проекти и сме изключително доволни от качеството на техните услуги. Рокет студио са перфектната дигитална агенция, имаща опит в изграждането на уеб сайтове и в провеждането на ефективни дигитални кампании. В съвместната ни работа екипът на Рокет студио показа високо професионализъм и отлично разбиране на нашите нужди. Те бяха наш партньор не само в процеса на изграждане на нашия уеб сайт, но и за цялостното развитие и изпълнение на много дигитални кампании. Резултатите бяха изключително добри и се получиха много положителни отзиви. Ако търсите качествено дигитално студио, което може да ви даде цялостно дигитално обслужване, горещо препоръчваме Рокет студио. Те са надежден и професионален избор за вашето следващо дигитално предизвикателство.

Любомир Аламанов

Управляващ директор - Site Media

Впечатлени сме от отношението, професионалния подход, винаги насреща с адекватни препоръки и решения. Работейки с тях, имахме чувтството, че са част от нашата компания, а не просто фирма, която работи за нас. Дават усещане за сигурност и спокойствие! Ние, като фирма, която иска да даде най-доброто на своите клиенти, да работи с най-добрите - доставчици, да ползваме най-добрите услуги, след доста ровене и питане, избрахме да работим с “Rocket Stodio”. Благодарим Ви “Rocket Studio”, Вие сте истински професионалисти!

Мартин Ангелов

управител - Unikat LTD

Повече от 10 г съвместно сътрудничество! Изключителни професионалисти, коректни и прецизни в работа си! Благодарение на екипа на ROCKET STUDIO имахме възможността да сме едни от първите с бижутерски онлайн магазин в България.

Жаклин Хугасян

собственик - jacklin-hugasian.com

За създаване на нашия нов онлайн магазин се обърнахме към Rocket Studio заради техния опит в мебелния бранш и доказания професионализъм. Очаквано и без особени изненади бързо преминахме през подготовка на заданието и договаряне на условията. Противно на порочните практики при израбатка на нов сайт, Ракетите изпълниха точно и в срок заданието и ни предадоха сайта. Препоръчвам ги при нужда от нов сайт или онлайн магазин.

Димитър Желев

CEO - tkmebel.com

Да откриеш екип, който може да вникне във визията, целите и потребностите и да ги осъществи, чрез елегантност, съчетана с красота, творчество и професионален подход е като да си хванал Кайрос, кацнал на рамото ти. Добавената стойност се проектира, върху създадените web сайт https://galialeksieva.com/ и facebook страница https://www.facebook.com/foundation.gali.aleksieva и допълнителните препоръки и позитивни изненади, и най-важното за мен – отношението към проекта и нашите взаимоотношения. Мнението ми, за Rocket Studio, се изразява както в благодарността, така и в презентирането им към мои клиенти и приятели. Вярвам, че много скоро ще имат и възможността (предвид многото им проекти) да сътворят още един шедьовър – web сайта на „Групата на Алексиев“.

Ивайло Алексиев

Председател - Фондация „Гали Алексиева“

Партнираме си Rocket.bg в ключови проекти от над 10 години. През всички тези години сме постигнали едни от най-добрите резултати, благодарение на високото качество на работа. Като Дигитална Агенция с фокус към SEO & PPC, изискванията ни за техническата част в сайтовете, фийдове за продукти и всякакви други прищявки, винаги се изпълняват и се намира най-оптималното решение. Препоръчвам на всеки бизнес, търсещ истинска експертиза и професионална работа, базирани на години опит, да пробва от магията на Rocket.

Димитър Димитров

Founder - Inbound.BG

Когато тръгвате от нулата и ви предстои един дълъг и изпълнен с препядствия и изненади път, изборът на партньор на който да възложите изграждането на сайта ви е от основно значение. Rocket Studio не само изпълниха заданието в уговорения срок и създадоха един прекрасен продукт, но през цялото време ни помагаха и подкрепяха с практични съвети, благодарение на дългогодишния им опит в тази сфера! Препоръчваме!

Деян Ботев

управител - kindy.bg

Rocket Stodio! Страхотни професионалисти! Работят бързо и най-важното качествено! Изпълниха всички изисквания,които имах относно дизайн и цялостна концепция на нашия сайт. Изключително доволна съм и препоръчвам!

Анелия Димитрова

управител - bekacotton.com

СВЪРЖИ СЕ С НАС

......
КАЖИ НИ ЗДРАВЕЙ!
......

Офис ВАРНА

бул.”Януш Хуняди” 59, ет. 3, офис 103

Офис СОФИЯ

ул.”Коста Стоянов” 6